RODO i Polityka prywatności

Zakres usług

Jakie usługi świadczy Gabinet psychologiczny Jarosław Oździński

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych RODO przez Gabinet psychologicznych Jarosław Oździński

Administrator danych osobowych

Przetwarzanie danych

Okres przechowywania danych

Przekazywanie danych

W sytuacji superwizji – czyli merytorycznego nadzoru procesów leczenia – informacje dotyczące pacjentki/pacjenta przekazywane są w sposób uniemożliwiający identyfikację konkretnej osoby (zachowana jest pełna anonimowość).

Pani/Pana dane osobowe są objęte tajemnicą zawodową psychologa.

Z wyjątkiem zwolnienia z obowiązku z zachowania poufności przez prokuratora lub sąd bądź jeśli życie pacjentki/pacjenta lub innych osób będzie poważnie zagrożone.

Prawa właściciela danych osobowych

Dokładam wszelkich starań, aby zapewnić środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym, czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

Dane przetwarzane ręcznie są chronione w zamykanym na klucz kontenerze biurowym. Dane przetwarzane komputerowo są chronione w folderze zabezpieczonym hasłem.

Polityka prywatności

Administrator danych osobowych

Administratorem danych osobowych jest Gabinet Psychologiczny Jarosław Oździński, ul. Narutowicza 3, 62-600 Koło

Jakie dane osobiste zbieramy i dlaczego je zbieramy

Poniżej znajdują się informacje dotyczące zbierania oraz przetwarzania Państwa danych osobowych. Jeżeli:

  1. Zdecydowałaś/łeś zapisać do newslettera, przetwarzany będzie twój adres e-mail oraz Imię. W celu dostarczania informacji o promocjach, treści związanych z marketingiem gabinetu oraz szeroko rozumianej wiedzy z dziedziny psychologi i pomocy psychologicznej.
  2. Zdecydowałaś/łeś wysłać do mnie wiadomość poprzez formularz kontaktowy. Dane które będą przetwarzane to Imię oraz adres e-mail. Dane będą potrzebne w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje pytanie i/lub umówienie się na wizytę.
  3. Zdecydowałaś/łeś się utrzymywać kontakt z Gabinetem psychologicznym przez media społecznościowe jak facebook, youtube, twitter, instagram etc. możesz otrzymywać informacje odnośnie funkcjonowania gabinetu, nowej wiedzy psychologicznej, a także materiałów reklamowych lub promocyjnych.

Masz prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, prawo do przeniesienia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu.
Masz prawo wniesienia skargi do UODO gdy uznasz, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.